În curând - Bloodshot, Insula fanteziilor, Tot înainte

Salutări amatorilor de filme și popcorn! Mai jos, v-am pregătit lista de filme care ne vor bucura începând la redeschidere

10.07.2020

 

1. Bloodshot (RU)

 

 

Gen: Drama, Action, Science Fiction. Vârstă: 16+

 

Ray Garrison (Vin Diesel), un soldat de elită ucis în acțiune, este readus la viață de către o echipă de cercetători cu ajutorul nanotehnologiei, căpătând astfel abilități supraomenești.

 

Regizor: Dave Wilson. Actori: Sam Heughan, Eiza González, Vin Diesel.

 

Orar & bilete - Bloodshot (RU)

 

 

2. Insula fanteziilor (RU)

 

 

Gen: Comedie, Groază, Aventură. Vârstă: 16+

 

Pe Insula fanteziilor, într-o staţiune tropicală de lux, enigmaticul Mr. Roarke transformă în realitate cele mai ascunse visuri ale oaspeţilor săi. Dar atunci când fanteziile se transformă în coşmaruri, oaspeţii, pentru a-şi salva viaţa, trebuie să dezlege misterul insulei.

Melanie Cole (interpretată de Lucy Hale, protagonista din hitul Truth or Dare) vrea să-şi vindece rănile răzbunându-se pe cineva care o teroriza în copilărie. Fantezia prinde viaţă: acea persoană apare subit în carne şi oase în faţa ei, iar în fantezie, Melanie se află la butoane. Dar oare are puterea să-și pună în aplicare planul de răzbunare?

Mistuită de regrete, Gwen Olsen (Maggie Q), ar vrea să-și schimbe alegerile decisive, să o ia pe alt drum, care să-i aducă fericirea şi liniştea. E posibil? Poate, dar va trebui să treacă prin infern pentru asta.

Poliţistul Patrick Sullivan (Austin Stowell) visează să-şi vadă tatăl, care a murit în misiune, dar fantezia îl obligă să exploreze zone mai profunde. Ca un copil inocent, îşi imaginează că se poate juca cu arme adevărate pentru a-i elimina pe răufăcători, dar lucrurile scapă de sub control.

JD (Ryan Hansen) nu are ambiții mari: doar își aduce pe insulă fratele vitreg pentru a se distra fără restricții, dezlănțuindu-și fanteziile într-o petrecere sub cerul liber.

 

Regizor: Jeff Wadlow. Actori: Maggie Q, Michael Peña, Portia Doubleday, Kim Coates, Lucy Hale, Parisa Fitz-Henley.

 

Orar & bilete - Insula fanteziilor (RU)

 

 

3. Tot înainte (RU)

 

 

Gen: Comedie, Aventură, Fantezie. Vârstă: 6+

 

Plasat în suburbia unei lumi de poveste, Onward este povestea a doi frați elfi care pornesc într-o călătorie cu scopul de-a afla dacă magia mai este prezentă în lume.

 

Regizor: Dan Scanlon. Actori: Tom Holland, Chris Pratt, Octavia Spencer, Julia Louis-Dreyfus.

 

Orar & bilete - Tot înainte (RU)

 

 


10.07.2020
ALTE ARTICOLE