Back

Рус i

Labirintul: Tratament letal 3D (RU)

min - Acţiune | SF | Thriller | Скоро в кино
maze-runner-the-death-cure-989952l-1600x1200-n-50f5f729
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (14 votes, average: 9,43 out of 10)
Loading ... Loading ...
Premiera: 25.01.2018
VIRSTA 12
Trailer
Regia: Wes Ball
Cu: Thomas Brodie-Sangster, Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Walton Goggins, Rosa Salazar

A treia parte a francizei, Maze Runner: The Death Cure (2018) îl urmărește pe tânărul erou Thomas, care pornește într-o misiune destinată descoperirii unui remediu pentru o boală mortală cunoscută sub numele de „Flare”.

Thomas știe că nu se poate avea încredere în Wicked, dar ei spun că timpul minciunilor s-a încheiat, că au strâns tot ce pot de la teste și că acum trebuie să se bazeze pe Gladers, cu amintiri complet restaurate, pentru a-i ajuta cu ultima lor misiune. Depinde doar de Gladers pentru a finaliza planul pentru vindecarea bolii Flare, cu un test final voluntar.

Ceea ce Wicked nu știu, este că s-a întâmplat ceva pe care nici testele sau variabilele nu l-ar fi putut prevedea. Thomas și-a amintit mult mai mult decât credeau. Și știe că nu poate crede niciun cuvânt din ceea spun Wicked. Timpul minciunilor s-a terminat. Dar adevărul este mai periculos decât și-ar putea imagina vreodată Thomas.

Thomas și supraviețuitorii Gladers se pregătesc să se confrunte cu Wicked pentru ultima oară, luptând să găsească un remediu pentru mortala boală care a distrus cea mai mare parte a lumii. Prieteniile și loialitățile vor fi testate, iar lupta împotriva Wicked va determina, de asemenea, cine va supraviețui în cele din urmă.